Wat kan ik voor u betekenen?

Ondernemen is waarde creëren en dat doet iedere ondernemer ten eerste zelf. Maar soms is het goed om ervaring op specifiek terrein in te kopen bij derden, niet zelf het wiel uit te vinden. Ik stel graag mijn 30 jaar ervaring beschikbaar bij:

  • de aan- en verkoop van een onderneming en het ondersteunen van een buy & build strategie;
  • het formuleren van de strategie en het meetbaar maken van de uitvoering hiervan;
  • behouden van de continuïteit van de onderneming wanneer het zakelijk tegenzit.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) bestaat uit 16 partners met senioriteit en ervaring als oud ondernemer. Allemaal goed opgeleide entrepreneurs die het leuk vinden om collega ondernemers te begeleiden en adviseren op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en de  aan- en verkoop van ondernemingen.

De mens en de onderneming van de opdrachtgever staat centraal in het proces en niet het spreadsheet en de eindeloze power points. De partners van het CvB werken altijd in tweetallen aan een opdracht en hebben geen assistenten. Wij doen al het werk zelf waardoor  wij tot de kern komen van de doelstellingen van de opdrachtgever, de prestatie van de onderneming en ons kunnen inleven in de met een verkoop verbonden sentimenten.

Wie is Ko Kuzee?

Ko Kuzee, geboren in Utrecht, opgegroeid in een warm gezin met 5 kinderen met een vader die actief was in het bedrijfsleven. Vanaf mijn 18e op de Erasmus Universiteit in Rotterdam opgeleid als bedrijfseconoom en register accountant. Na 5 jaar in Amsterdam in de  accountancy werkzaam te zijn geweest op mijn 30e overgestapt naar het bedrijfsleven.

Ik ben dankbaar de afgelopen 30 jaar te hebben mogen werken als medeaandeelhouder en directeur bij meerdere ondernemingen en (familie)aandeelhouders. Dit in zeer diverse branches zoals de bouw, de verpakkingsindustrie, de technische groothandel en de machinebouw maar heb ook een hotel afgebouwd, ingericht en geëxploiteerd. Gedurende mijn loopbaan verantwoordelijk geweest voor zo’n 35 aan- en verkopen van kleine en grotere ondernemingen en vele valkuilen ontdekt. Een zeer leerzame periode die mij als persoon en professional heeft gevormd.

Op professioneel gebied probeer ik de hoofdlijn te vinden via het verkrijgen van grip op het detail. Als mens vind ik het belangrijk de problematiek van de ander te begrijpen door te luisteren, te bevragen en mij in te leven. Een samenwerking op basis van plezier helpt.

U krijgt van mij onafhankelijk, betrouwbaar en gedegen advies gebaseerd op ervaring en stevige analyses en ….. ik lever resultaat.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Het CvB heeft begeleiding gegeven tijdens een aandeelhoudersconflict bij een adviesbureau. De aandeelhouders droegen niet meer gelijkwaardig bij aan het succes van de onderneming. Er ontstond een conflict over beloning wat geleid heeft tot vertrek van een aandeelhouder. Middels een vorm van mediation is het conflict bespreekbaar gemaakt en is een aandeelhouder in goed overleg uitgekocht. Zaken als prijsbepaling, financiering, randvoorwaarden en overeenkomsten zijn onder andere inhoudelijk door het CvB begeleid.

Marketing adviesbureau – conflictoplossing aandeelhouders

Scroll naar boven