Wat kan ik voor u betekenen?

Ondernemen is waarde creëren en dat doet iedere ondernemer ten eerste zelf. Maar soms is het goed om ervaring op specifiek terrein in te kopen bij derden, niet zelf het wiel uit te vinden. Ik stel graag mijn 30 jaar ervaring beschikbaar bij:

• de aan- en verkoop van een onderneming en het ondersteunen van een buy & build strategie;
• het formuleren van de strategie en het meetbaar maken van de uitvoering hiervan;
• behouden van de continuïteit van de onderneming wanneer het zakelijk tegenzit.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) bestaat uit ruim 20 partners met senioriteit en ervaring als oud ondernemer. Allemaal goed opgeleide entrepreneurs die het leuk vinden om collega ondernemers te begeleiden en adviseren op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en de aan- en verkoop van ondernemingen.

De mens en de onderneming van de opdrachtgever staan centraal in het proces en niet het spreadsheet en de eindeloze PowerPoints presentaties. De partners van het CvB werken altijd in tweetallen aan een opdracht en hebben geen assistenten. Wij doen al het werk zelf waardoor wij tot de kern komen, de doelstellingen van de opdrachtgever behalen, de prestatie van de onderneming en ons kunnen inleven in de met een verkoop verbonden sentimenten.

Wie is Ko Kuzee?

Ko Kuzee, geboren in Utrecht, opgegroeid in een warm gezin met 5 kinderen met een vader die actief was in het bedrijfsleven. Vanaf mijn 18e op de Erasmus Universiteit in Rotterdam opgeleid als bedrijfseconoom en register accountant. Na 5 jaar in Amsterdam in de accountancy werkzaam te zijn geweest en op mijn 30e overgestapt naar het bedrijfsleven.

Ik ben dankbaar de afgelopen 30 jaar te hebben mogen werken als medeaandeelhouder en directeur bij meerdere ondernemingen en (familie)aandeelhouders. Dit in zeer diverse branches zoals de bouw, de verpakkingsindustrie, de technische groothandel en de machinebouw. Daarnaast heb ik ook een hotel afgebouwd, ingericht en geëxploiteerd. Gedurende mijn loopbaan ben ik verantwoordelijk geweest voor zo’n 35 aan- en verkopen van kleine en grotere ondernemingen en. Een zeer leerzame periode die mij als persoon en professional heeft gevormd.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Communicatiebureau wil zich voorbereiden op verkoop omwille van leeftijd van de directeur/eigenaar. Er is onderzocht wat de wensen qua tijdspad, financiën, fiscaliteit, waarde, enzovoorts zijn. Daarnaast is onderzocht of het MT voldoende kwaliteiten heeft om een goede overdracht te realiseren. Het CvB heeft naar aanleiding van het onderzoek adviezen gegeven en is nadien gestart met procesbegeleiding, om het bedrijf volledig klaar te maken voor verkoop.

Communicatiebureau – strategisch verkoop

Scroll naar boven