Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

De samenwerkende partners van CvB zijn ondernemers die kennis, kunde en ervaring delen en tot waarde brengen voor families, vennoten, DGA’s en hun bedrijf. We werken altijd in teamverband en vullen elkaar aan met onze specifieke expertises. U als klant wordt door het beste team geholpen. Bij een aan- of verkoop van een bedrijf zorgen we voor de optimale balans van emotie, opbrengst en risico’s. Dit doen we door goede analyse en advies. U wordt geholpen bij het bepalen van uw strategie bij de overdracht van uw bedrijf aan de volgende generatie of koper. Een begeleiding van idee tot overdracht.

Wie ben ik?

Als ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan in ons familiebedrijf, daarna heb ik zelf een bedrijf opgericht en later een bedrijf overgenomen welke actief was in techniek, handel en service. Voorafgaand en tussendoor heb ik gewerkt bij bedrijven in productie en ICT als professional en leidinggevende. Mijn basisopleiding als werktuigbouwkundig ingenieur heb ik verrijkt met commerciële en bedrijfskundige opleidingen. Het samenwerken en zaken doen heeft me in contact gebracht en lessen geleerd in vele landen in Europa, Azië en Amerika. Sinds 2015 ben ik partner bij CvB en heb ik, samen met mijn collega partners, allerlei bedrijven, eigenaren en kopers bijgestaan bij de overdracht, zowel tussen partijen als binnen families.
De klanten die ik heb leren kennen waren; banken, verzekeraars, telecom operators en defensie.

Ik was succesvol in nieuwe markten en innovatie. Met mijn eigen bedrijf kreeg ik een hoge positie in de MKB innovatie top 100.

Waar ben ik goed in?

• Vertaalslag van theorie naar praktische toepassing
• Overname, verkoop en financiering van bedrijven
• Werken volgens de menselijke maat
• Inleven en analyseren waarin een bedrijf en een organisatie wel of niet succesvol is
• Spiegelen en samenwerken met andere ondernemers
• Het onderhandelen en rondkrijgen van strategische deals

Welke branchekennis?

ICT, techniek, productie, communicatie technologie, groothandel en financiële markt.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Tandarts wil na ruim dertig jaar af van het ondernemerschap. Maar hij vindt tandarts nog steeds het mooiste beroep dat er is. Na een uitgebreid vooronderzoek kan het CvB aan de slag. Er volgt een zorgvuldig zoekproces met als resultaat een jonge onderneming die bouwt aan een keten van hoogstaande tandartspraktijken. De praktijk wordt overgenomen en de tandarts blijft nog enkele jaren aan. Missie geslaagd!

Tandartspraktijk – verkoop

Scroll naar boven