Transparante kostenstructuur

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is geen overheidsinitiatief en moet dus zelf haar kosten dekken. Omdat een optimale samenwerking met u zeer gebaat is bij helderheid en duidelijkheid, werken wij altijd met duidelijke afspraken vooraf. Dat voorkomt vervelende verrassingen.
Veelal wordt de 1ste fase van een opdracht (inventarisatie wensen, opstellen (ver)koopmemorandum, zoekprofiel en eerste waardebepaling) tegen een vast tarief voor u afgewikkeld. Voor het vervolg (zoeken, vinden, onderhandelen, uitwerken, afronden) offeren we vaak een combinatie van gewerkte uren tegen een (verlaagd) uurtarief en een zogenaamde succesfee. De succesfee is bij verkoop gelijk aan een klein percentage van de vastgelegde totale transactiewaarde.
Bij aankoop worden er afspraken op maat gemaakt. Uiteraard wordt een succesfee alleen uitbetaald indien de (ver)koop daadwerkelijk tot stand komt. Andere afspraken over de beloning zijn bespreekbaar. Zolang we er samen vooraf maar duidelijkheid over hebben.

Geen financieel belang

U bent in de eerste fase het meest gebaat bij een onafhankelijke en ervaren sparringpartner die geen financieel belang heeft bij eventuele verkoop van, of winst uit uw onderneming, anders dan het uitvoeren van uw wensen. Als u met het CvB samenwerkt, huurt u slechts veel kennis en ervaring in op het gebied van bedrijfsoverdracht. Het CvB heeft met geen enkele partij provisieafspraken of andere afspraken die de onafhankelijkheid van het CvB kunnen schaden. Het CvB houdt van open en helder zaken doen.

Hoe nu verder?

Tijd voor bedrijfsoverdracht? U staat hier niet alleen voor. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of vul onderstaand formulier in en maak kennis met onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Ondernemer zoekt vanuit een totaalconcept administratiekantoren ter overname om zijn beoogde groeistrategie in de MKB-markt te kunnen realiseren. Na het opstellen van een zoekprofiel door het CvB wordt met verschillende partijen contact gelegd en volgt een analyse en boekenonderzoek. Vervolgens konden diverse overnames succesvol gerealiseerd worden en volgde integratie binnen het totaalconcept.

Administratiekantoor – aankoop

Scroll naar boven