Transparante kostenstructuur

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is geen overheidsinitiatief en moet dus zelf haar kosten dekken. Omdat een optimale samenwerking met u zeer gebaat is bij helderheid en duidelijkheid, werken wij altijd met duidelijke afspraken vooraf. Dat voorkomt vervelende verrassingen.
Veelal wordt de 1ste fase van een opdracht (inventarisatie wensen, opstellen (ver)koopmemorandum, zoekprofiel en eerste waardebepaling) tegen een vast tarief voor u afgewikkeld. Voor het vervolg (zoeken, vinden, onderhandelen, uitwerken, afronden) offeren we vaak een combinatie van gewerkte uren tegen een (verlaagd) uurtarief en een zogenaamde succesfee. De succesfee is bij verkoop gelijk aan een klein percentage van de vastgelegde totale transactiewaarde.
Bij aankoop worden er afspraken op maat gemaakt. Uiteraard wordt een succesfee alleen uitbetaald indien de (ver)koop daadwerkelijk tot stand komt. Andere afspraken over de beloning zijn bespreekbaar. Zolang we er samen vooraf maar duidelijkheid over hebben.

Geen financieel belang

U bent in de eerste fase het meest gebaat bij een onafhankelijke en ervaren sparringpartner die geen financieel belang heeft bij eventuele verkoop van, of winst uit uw onderneming, anders dan het uitvoeren van uw wensen. Als u met het CvB samenwerkt, huurt u slechts veel kennis en ervaring in op het gebied van bedrijfsoverdracht. Het CvB heeft met geen enkele partij provisieafspraken of andere afspraken die de onafhankelijkheid van het CvB kunnen schaden. Het CvB houdt van open en helder zaken doen.

Hoe nu verder?

Tijd voor bedrijfsoverdracht? U staat hier niet alleen voor. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of vul onderstaand formulier in en maak kennis met onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Groot bedrijf met meerdere merken beseft zich dat de som der delen minder waard is als het geheel, in verband met profiteren van elkaar sterkten en een aantal gecentraliseerde delen waar de onderliggende bedrijven mede van kunnen profiteren in hun markt. De DGA’s laten door het CvB een strategisch onderzoek verrichten wat hun toekomstige besturingsmodel zou moeten zijn. In het onderzoek is met meer dan tien bepalende managers middels interviews achterhaald wat de cultuur van de organisatie is en wat de toegevoegde waarde van eenieder is. Op basis van het strategisch advies wat door het CvB is uitgebracht hebben de DGA’s invulling kunnen geven aan hun wensen voor de toekomst met brede gedragenheid binnen de onderneming.

Handel – strategisch advies

Scroll naar boven