Onze normen en waarden

Iedereen die is verbonden aan en onder auspiciën werkt van het CvB, houdt zich aan de volgende heldere normen en waarden:

  • De vertrouwensrelatie met een opdrachtgever is uniek. Een aan het CvB gelieerde adviseur gaat daar met de grootst mogelijke zorgvuldigheid mee om.
  • Het CvB is onafhankelijk en heeft geen (financiële) bindingen met welke andere organisatie dan ook. Inkomsten zijn alleen afkomstig van opdrachtgevers.
  • Het vakgebied van bedrijfsopvolging ontwikkelt zich snel. Vanuit haar platformfunctie voedt en volgt het CvB deze ontwikkelingen continu.
  • Adviezen van het CvB zijn objectief en onafhankelijk. Zij worden niet door (toekomstig) eigen belang beïnvloed.
  • Iedereen die een beroep doet op het CvB wordt met respect bejegend voor hetgeen hij/zij bereikt heeft.
  • Een adviseur gaat vertrouwelijk en discreet om met alle informatie die hij/zij ter beschikking krijgt.

Maak nu kennis met het CvB

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een prominente speler op de Nederlandse markt als het om aankoop, verkoop en opvolging van bedrijven gaat. Ook als het een buitenlandse transactie betreft. Meer dan twintig adviseurs, allen zelf onder­nemer, hebben zich gespecialiseerd in de diverse aspecten van aan-, verkoop en overdracht van bedrijven. Zij spreken de taal van de ondernemer en zijn inzet­baar voor zowel het gehele overnameproces als voor specifieke vraagstukken, zoals financieringen. Een succesvolle aankoop van een bedrijf vereist deskundigheid, openheid en wederzijds vertrouwen. Dat begint met een goed en vrijblijvend gesprek.

Tijd voor bedrijfsoverdracht? U staat hier niet alleen voor. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of vul onderstaand formulier in en maak kennis met onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Het CvB heeft een adviesorganisatie met meerdere partners en aandeelhouders geholpen bij hun probleem tot ontvlechting. Meerdere aandeelhouders wilden uitstappen. Waardebepaling, structuur en financieringsopzet heeft het CvB gemaakt.

Adviesorganisatie – strategisch advies

Scroll naar boven