Wat kan ik voor u betekenen?

Als ondernemer wilt u, als het gaat om werkelijk belangrijke zaken als een bedrijfsopvolging, praten met iemand die u begrijpt en zich kan verplaatsen in de situatie van uw bedrijf, maar ook in die van u persoonlijk en van uw directe omgeving. Tegelijkertijd zoekt u iemand die gewend is breder te kijken en u kan helpen met de zaken helder te houden in een turbulente periode.
U kunt van mij verwachten dat ik een kritische sparringpartner ben in het opvolgingsproces en proactief adviseer en handel om de door u gewenste uitkomst te realiseren.
Door goed te luisteren en door te vragen ben ik in staat om snel een analyse te maken van de positie van uw bedrijf en uw wensen. Mijn analyses zijn transparant met oog voor zowel de grote lijnen als de belangrijke details.
In mijn adviezen probeer ik altijd zo concreet en praktisch mogelijk te zijn, maar ik ga creatieve en wellicht onverwachte oplossingen niet uit de weg.
Samen met u breng ik uw bedrijf graag naar een volgende fase.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Opvolging, overnames en/of overdracht zijn belangrijke stappen voor ondernemers en bedrijven. De partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging zijn ondernemers die daar ervaring mee hebben en u, als ondernemer, ook begrijpen. De partners zijn professionals en specialisten met een breed scala aan ervaringen en senioriteit.
Voor alle projecten wordt een team samengesteld waarin minimaal twee partners voor u aan het werk zijn. Dat garandeert niet alleen continuïteit, maar ook inzet van de juiste kwaliteit.

Wie is Rob van Zwieteren?

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik een brede internationale ervaring opgedaan waar het gaat om zaken doen over de grens. Het betrof daarbij commercieel werk in een breed spectrum van functies binnen bedrijfsontwikkeling, algemeen management, strategie, supply chain (contracting en logistiek), marketing en sales rollen. In deze functies heb ik voortdurend gewerkt met diverse teams en ondernemers, en heb ik een groot aantal fusies, overnames en verkopen kunnen meemaken en realiseren.
Daarnaast ben ik altijd betrokken geweest bij zelfstandig ondernemerschap, zo ben ben ik ruim 20 jaar actief geweest als bestuurder voor een Nederlands familiebedrijf met meerdere belangen en activiteiten; en wordt regelmatig benaderd als klankbord door ondernemers.
Mijn kennis van overnames en acquisities, en het adequaat weten te versterken van de waarde van bedrijven, is regelmatig van grote waarde gebleken. Naast het bereiken of verbeteren van het commercieel beoogde resultaat hecht ik veel belang aan integer zaken doen met respect voor elkaar.
Naast mijn werkzaamheden voor het CvB ben ik actief betrokken bij enkele investeringsfondsen, zit ik in het investerings committee van het Future Food Fund en begeleid ik enkele startende ondernemers  in groeibedrijven. Ik ben gefascineerd door de mogelijkheden op gebieden van energie, voeding en gezondheid, allemaal gebieden waar de komende jaren veel verandering te verwachten is.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Directeur-aandeelhouder in offshore wil de gehele onderneming kopen. De grootaandeelhouder is niet bereid zijn belang over te dragen. Onderhandelingen resulteren in een nieuwe joint-venture samen met de grootaandeelhouder. De klant krijgt de ruimte om een nieuwe onderneming op te starten. Het CvB begeleidt de klant in de opstart, opbouw en verwerven nieuwe financiering.

Offshore – opstartfase nieuwe onderneming

Scroll naar boven