Wat kan ik voor u betekenen?

Als ondernemer wilt u, als het gaat om werkelijk belangrijke zaken als een bedrijfsopvolging, praten met een deskundige die u begrijpt, die uw taal spreekt en zich kan verplaatsen in de situatie van uw bedrijf, maar ook in die van u persoonlijk en van uw familie. Tegelijkertijd zoekt u iemand die gewend is verder te kijken dan uw directe omgeving.
Behalve begrip mag u dan ook van mij verwachten dat ik uw kritische sparringpartner ben in het opvolgingsproces en proactief adviseer en handel om de door u gewenste uitkomst te realiseren.
Door goed te luisteren en door te vragen ben ik in staat om snel een analyse te maken van de positie van uw bedrijf en uw wensen. Mijn analyses zijn transparant, met oog voor zowel de grote lijnen als de belangrijke details.
In mijn adviezen probeer ik altijd zo concreet en praktisch mogelijk te zijn, maar ik ga creatieve en wellicht onverwachte oplossingen niet uit de weg.
Samen met u breng ik uw bedrijf graag naar een volgende fase.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Opvolging, overnames en/of overdracht zijn belangrijke stappen voor ondernemers en bedrijven. De partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging zijn ondernemers die daar ervaring mee hebben en u, als ondernemer, ook begrijpen. De partners zijn professionals en specialisten met een breed scala aan ervaringen en senioriteit.
Voor alle projecten wordt een team samengesteld waarin minimaal twee partners voor u aan het werk zijn. Dat garandeert niet alleen continuïteit, maar ook inzet van de juiste kwaliteit.

Wie is Hans de Leeuw?

Na mijn studies bedrijfskunde en logistiek in Nederland en de VS heb ik diverse (directie)functies vervuld in de corporate wereld. Het betrof zowel productie- als distributiebedrijven actief op het gebied van fast moving consumer goods en dienstverlening. Mijn functies bestreken een breed spectrum variërend van Planning & Control, Logistiek, Marketing, Inkoop, Formulemanagement tot Algemeen Management. In deze functies heb ik meerdere fusies en overnames mogen meemaken en ook realiseren.
Uiteindelijk lag mijn hart meer bij het zelfstandig ondernemerschap en familiebedrijven en ben ik ruim 20 jaar actief geweest als DGA/ondernemer in de grootschalige en volumineuze detailhandel. Dit bedrijf was onderdeel van een familiebedrijf met meerdere belangen en activiteiten. Ik heb het kunnen uitbouwen tot een keten met 15 vestigingen en ruim 400 personeelsleden. Het bedrijf is vooral gegroeid door overnames, verplaatsingen, acquisities van de juiste locaties en het versterken van de lokale posities door een actief personeelsbeleid en de inzet van nieuwe media.
Naast mijn werkzaamheden voor het CvB ben ik actief betrokken bij de ontwikkeling van (commercieel) vastgoed en begeleid ik (startende) ondernemers. Ik ben gefascineerd door de snelle ontwikkelingen op het gebied van communicatie en de distributie van goederen en diensten inclusief alles wat wij op dit gebied nog kunnen verwachten.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Het CvB heeft begeleiding gegeven tijdens een aandeelhoudersconflict bij een adviesbureau. De aandeelhouders droegen niet meer gelijkwaardig bij aan het succes van de onderneming. Er ontstond een conflict over beloning wat geleid heeft tot vertrek van een aandeelhouder. Middels een vorm van mediation is het conflict bespreekbaar gemaakt en is een aandeelhouder in goed overleg uitgekocht. Zaken als prijsbepaling, financiering, randvoorwaarden en overeenkomsten zijn onder andere inhoudelijk door het CvB begeleid.

Marketing adviesbureau – conflictoplossing aandeelhouders

Scroll naar boven