Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Overdracht van uw bedrijf aan de volgende generatie, uw bedrijf verkopen aan een derde of een medewerker, het aangaan van een strategische samenwerking of het realiseren van een groeistrategie door overname(s) zijn belangrijke, intensieve, veelal emotionele en niet alledaagse processen voor u als ondernemer. Op basis van mijn meer dan 30 jaar ervaring als ‘’trusted advisor’’ voor het mkb, zelfstandig ondernemer en kennis van en ervaring met bedrijfsopvolgingsproblematiek ontzorg ik u door samen met u en voor u het maximale resultaat te behalen. Belangrijk daarbij vind ik dat ik uw taal spreek en wij elkaar vertrouwen en begrijpen.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?
‘Samen ben je sterker’’. Bij de partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een brede expertise, ervaring, professionaliteit, senioriteit en kennis aanwezig. Door deze kwaliteiten gericht in te zetten bij de diverse trajecten kunnen we voor u nog meer van toegevoegde waarde zijn.

Wie is Frans Kennepohl?

Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in de accountancy. Veel ervaring heb ik opgedaan bij een groot MKB-kantoor, waarna ik gestart ben met mijn eigen onderneming. Mijn passie was om vanuit mijn adviseursrol de ondernemer te begeleiden naar maximaal rendement, waardegroei en stabiliteit en daarbij een zo laag mogelijke belastingdruk. In die periode ben ik ook nog een aantal jaren eigenaar geweest van een tankstation.
Na de verkoop van mijn onderneming ben ik ‘’per ongeluk’’ in de IT terechtgekomen. Mijn zwager was eigenaar van een netwerkbeheer -en software ontwikkelbedrijf. Na zijn plotselinge overlijden heb ik dat bedrijf voortgezet, gereorganiseerd en in delen verkocht.
Vanuit een commerciële attitude ben ik sterk in procesbewaking en het financiële en deal technische gedeelte bij bedrijfsopvolging. Mijn werkwijze is persoonlijk, geïnteresseerd, gedreven, no-nonsense en resultaatgericht.
Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn LinkedIn profiel en nodig ik u uit een connectie met mij te maken.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar zoekt opvolging. Binnen de familie bleek geen geschikte kandidaat te zijn. Uiteindelijk is het bedrijf aan het zittende management overgedragen. Het CvB heeft een constructie gemaakt zodanig dat de oud eigenaar met een gerust hart een deel van de koopsom in het bedrijf kon laten.

Afbouw- en schildersbedrijf – MBO

Scroll naar boven