Branche

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een allround en ervaren dienstverlener bij het verkopen of kopen van een bedrijf. Maar ook bij familieopvolging, of financiering. Vijftien adviseurs, allen zelf onder­nemer, hebben zich gespecialiseerd in de diverse aspecten van aan-, verkoop en overdracht van bedrijven. Zij spreken de taal van de ondernemer en zijn inzet­baar voor zowel het gehele overnameproces als voor specifieke vraagstukken, zoals financieringen. Onze adviseurs zijn zeer ervaren en beschikken elk afzonderlijk over een of meer specialismen.

Het klinkt wat arrogant om te zeggen dat de adviseurs van het CvB in elke branche thuis zijn. Dat is natuurlijk ook niet zo, maar met alle partners tezamen hebben we wel in erg veel branches ervaring. Daarnaast is ons uitgangspunt dat wij uitgaan van de kennis van u als ondernemer.
Wie kent de markt, uw concurrenten, uw klanten en potentiële klanten en de marktontwikkelingen nu beter dan u zelf? Door uw vele jaren ervaring, door schade en schande opgebouwd, maar ook met de vele successen van u en uw concurrenten, u weet het allemaal want u hebt het zelf meegemaakt. Wij zijn in staat om uw kennis en ervaring samen met u op papier te krijgen ten behoeve van het proces. Door onze brede ervaring kunnen wij ons op hoofdlijnen heel snel inleven in uw branche; de details kent u als de beste. Die combinatie is een waarborg voor de benodigde branchekennis.

Er zijn enkele branches waarin het CvB niet thuis is en daarin dus ook niet kan en niet wil adviseren. De branche van veetelers, agrarische bedrijven en melkveehouders is voor ons te specialistisch. Ook de horeca is een branche waarin wij niet thuis zijn.

Maak nu kennis met het CvB

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een prominente speler op de Nederlandse markt als het om aankoop, verkoop en opvolging van bedrijven gaat. Ook als het een buitenlandse transactie betreft. Vijftien adviseurs, allen zelf onder­nemer, hebben zich gespecialiseerd in de diverse aspecten van aan-, verkoop en overdracht van bedrijven. Zij spreken de taal van de ondernemer en zijn inzet­baar voor zowel het gehele overnameproces als voor specifieke vraagstukken, zoals financieringen. Een succesvolle aankoop van een bedrijf vereist deskundigheid, openheid en wederzijds vertrouwen. Dat begint met een goed en vrijblijvend gesprek.

Tijd voor bedrijfsoverdracht? U staat hier niet alleen voor. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of vul onderstaand formulier in en maak kennis met onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar zoekt opvolging. Binnen de familie bleek geen geschikte kandidaat te zijn. Uiteindelijk is het bedrijf aan het zittende management overgedragen. Het CvB heeft een constructie gemaakt zodanig dat de oud eigenaar met een gerust hart een deel van de koopsom in het bedrijf kon laten.

Afbouw- en schildersbedrijf – MBO

Scroll naar boven