Waarmee kan ik u helpen?

Een bedrijf overdragen of overnemen is een belangrijke stap voor ondernemers. Een goede bedrijfskundige (financiële) advisering in de aankoop, verkoop of overdracht binnen of buiten de familie is daarbij van essentieel belang.
Door onze brede ervaring kunnen wij inzicht geven en oplossingen bieden voor de uitdagingen, waar u als ondernemer en uw onderneming voor komen te staan, zodra bedrijfsoverdracht of bedrijfsaankoop gaat spelen. Hierbij kunt u denken aan vraagstukken op het gebied van: financiën, juridisch, bedrijfsvoering, management en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend hebben wij een groot netwerk om kopers en verkopers met elkaar te verbinden.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Samen met mijn collega’s maken wij het verschil in ons vakgebied. Wij zijn allen ondernemers die door onze samenwerking synergie tot stand brengen door onze gebundelde kennis, ervaring en netwerk.
Opvolging, overnames en/of overdracht zijn belangrijke thema’s voor ondernemers en bedrijven. De partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging zijn ondernemers die daar brede ervaring mee hebben en u, als ondernemer, ook begrijpen. De partners zijn professionals en specialisten met een breed scala aan ervaringen en senioriteit.
Voor alle projecten wordt een team samengesteld waarin minimaal twee partners voor u aan het werk zijn. Dat garandeert niet alleen continuïteit, maar ook inzet van de juiste kwaliteit.
Bij alle partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) staan passie voor het werk en oprechte interesse in de opdrachtgevers centraal. U ontzorgen is ons hoofddoel. Wij delen onze ervaringen en expertises over het thema bedrijfsopvolging onderling en hebben gezamenlijk een groot netwerk opgebouwd.
U wordt geholpen bij het bepalen van uw strategie bij de overdracht van uw bedrijf aan de volgende generatie of koper. Een begeleiding van idee tot overdracht.

Wie is Ronald Kleinveld

Na BBA, gestart in sales en account management. Vervolgens een MBA in Finance & Marketing behaald op Emory University in Atlanta.
Professionele ervaring:
• management buy-out van distributeur van computers en computer randapparatuur gevolgd door succesvolle verkoop;
• leiderschap van 2 startups in de telecom sector;
• directeur en aandeelhouder van een snelgroeiende internationale onderneming in de professionele financiële dienstverlening;
• oprichter en vennoot van een investeringsgroep in met name startup en scale up ondernemingen in o.a. fintech & life sciences;
• board member/non-executive/commissaris posities.

Op basis van mijn operationele bedrijfservaring, internationale netwerk, achtergrond in M&A en ook als investeerder/board member, ben ik zeer gemotiveerd, om tezamen met mijn partners bij CVB, u van dienst te kunnen zijn.

 

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Echtpaar vormt samen de totale personeelsbezetting van een goed lopend hekwerkbedrijf. Montageploegen worden ingehuurd. Het CvB heeft voor de ondernemers waardebepaling gemaakt en verkoopmemorandum. Samen de shortlist opgesteld waaruit de potentiële koper is gekomen. Het CvB heeft de verkoop van begin tot eind begeleid en tot volle tevredenheid afgerond.

Hekwerkbedrijf – Verkoop

Scroll naar boven