Waarmee kan ik u helpen?

Het proces van bedrijfsoverdracht, -opvolging en -overname is ingrijpend. Zowel voor de kopende als de verkopende partij. Uit eigen ervaring weet ik dat dit proces een grote wissel kan trekken op de DGA, de familie als ook op andere belanghebbenden. Er zal veel werk op u afkomen en emoties kunnen een grote rol spelen. Als ervaringsdeskundige kan ik u begeleiden om het te volgen traject goed te doorlopen.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Een team van ruim 20 ervaren en gedreven partners helpen en adviseren ondernemers bij overname, opvolging en overdracht. Binnen het Centrum voor Bedrijfsopvolging zit veel kennis en expertise om deze processen optimaal te begeleiden.

Wie is Han Prins?

Na mijn studie bedrijfseconomie aan de VU ben ik in 1984 begonnen in het familiebedrijf. Dit bedrijf was een toeleverancier van verpakkingsmaterialen, -machines en grondstoffen voor de levensmiddelen en de farmaceutische industrie. Samen met mijn broer heb ik mijn vader en oom uitgekocht en hebben we het bedrijf verder gemoderniseerd. Veel van onze producten werden gekocht in en verkocht aan het buitenland. Behalve Europa ook Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië. In 1998 is het familiebedrijf gefuseerd met twee andere bedrijven in de bedrijfstak. Zo ontstond er een kleine multinational met een Chinese fabriek en dochters in een tiental landen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben als commercieel directeur, heb ik in 2006 mijn aandelen verkocht en ben vervolgens ingestapt in een damesmodegroothandel met eigen label dat geproduceerd werd in China.
Tevens import uit Duitsland en Denemarken en vertegenwoordigde het als agent een aantal grote Europese producenten in Nederland. Op retail gebied heb ik veel ervaring opgedaan door het begeleiden van een aantal winkels die onze merken verkochten met een soft franchise contract.

Waar ligt mijn kennis?

Een bedrijf verbeteren. De primaire processen, financiële- en marktpositie. Analyseren van trends en bedrijfsprocessen. Onderhandelen op basis van de Harvard methode. De afgelopen jaren heb ik ook een mediation opleiding gevolgd.
Via helikopterview, markt analyseren. Geïnteresseerd in zowel strategie alsook details. Ervaring in familie bedrijfsopvolging, fusies, aankoop en verkoop van bedrijven. Zowel business to business als business to consumer.
Veel internationale ervaring, met zowel inkoop als verkoop. Ik heb altijd gewerkt in het MKB, met name in de verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines, levensmiddelen, productiebedrijven en mode.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Ondernemer zoekt vanuit een totaalconcept administratiekantoren ter overname om zijn beoogde groeistrategie in de MKB-markt te kunnen realiseren. Na het opstellen van een zoekprofiel door het CvB wordt met verschillende partijen contact gelegd en volgt een analyse en boekenonderzoek. Vervolgens konden diverse overnames succesvol gerealiseerd worden en volgde integratie binnen het totaalconcept.

Administratiekantoor – aankoop

Scroll naar boven