Waarmee kan ik u helpen?

Een bedrijf verkopen of aankopen is voor de meeste ondernemers geen alledaagse bezigheid. Er komt veel bij kijken en in veruit de meeste gevallen krijgt u maar één kans om het goed te doen. Een van de onderdelen daarin is het juridisch verankeren van de afspraken in gedegen en leesbare overeenkomsten. Als juridisch overnamespecialist ben ik daarmee graag van dienst.
Vanuit het Centrum voor Bedrijfsopvolging begeleid ik ondernemers die naar de volgende fase willen, zowel zakelijk als privé. Dat kan zijn verkoop in het zicht van pensionering of andere wensen, maar ook strategische aankoop in verband met groei. In alle gevallen is een goede voorbereiding het halve werk en daarbij ben ik graag van dienst, als vertrouwde partner en adviseur.

Samengevat:

  • Het opstellen van juridische overnamedocumenten, zoals de sale and purchase agreement (SPA) oftewel koopovereenkomst, geldleningen en zekerheden, aandeelhoudersovereenkomst;
  • Algemene advisering en begeleiding bij aankoop en verkoop van uw (familie) bedrijf;
  • De juridische structurering van bedrijfsovernames;
  • Het vormgeven van- en adviseren bij financieringsoplossingen.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging bestaat uit een sympathieke en enthousiaste groep mensen die met kennis en ervaring, in staat is om te komen tot een gewenste oplossing. Wij werken vrijwel altijd in een team van tenminste twee partners, waarbij we op basis van specifieke kennis en vaardigheden het beste dealteam samenstellen. “Alleen ga je hard, samen kom je ver”. Met diverse disciplines en achtergronden komen wij altijd tot een resultaat.

Een aloud gezegde luidt “Praatjes vullen gaatjes” en dat maakt het Centrum voor Bedrijfsopvolging telkens weer waar. Er heerst een zeer professionele sfeer en wij streven altijd naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Wie is Johan Mulder?

Na een rechtenstudie aan de Universiteit Groningen heb ik een aantal jaren in het notariaat gewerkt, waarna de stap werd gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap.

Door afspraken op een overzichtelijke, leesbare en juiste manier vast te leggen, schep je niet alleen zekerheid voor de toekomst, maar maak je zaken ook bespreekbaar. Wel zo fijn.
Vanzelfsprekend is er meer in het leven dan juridische zaken en dat geldt ook voor mij. Ik ben een geboren optimist en kijk graag naar de positieve kanten van ieder verhaal. Het leven is geen grap, maar er mag wel gelachen worden. Graag zelfs. Er is dus altijd ruimte voor humor, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Mijn gezin bestaat uit een geweldige vrouw en twee prachtige dochters.
In mijn vrije tijd kan ik genieten van een rit op de motor, sporten, sim racing, het kijken van een tv-serie, film of motorsport, het afspreken met vrienden of familie en het doen van spelletjes.

Kennis maken of eens van gedachten wisselen? Neem gerust contact op.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Ondernemer zoekt vanuit een totaalconcept administratiekantoren ter overname om zijn beoogde groeistrategie in de MKB-markt te kunnen realiseren. Na het opstellen van een zoekprofiel door het CvB wordt met verschillende partijen contact gelegd en volgt een analyse en boekenonderzoek. Vervolgens konden diverse overnames succesvol gerealiseerd worden en volgde integratie binnen het totaalconcept.

Administratiekantoor – aankoop

Scroll naar boven