Waarmee kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Johan Mulder, jouw juridisch overnamespecialist. Mijn focus ligt op het vertalen van de belangen en wensen van onze opdrachtgevers naar overeenkomsten die gedoe achteraf voorkomen. Belangrijk, want in woorden kun je het eens zijn, het is pas zeker als het goed is vastgelegd. Daar sta ik voor!

Het kopen of verkopen van een bedrijf is geen alledaagse aangelegenheid. Het is een complex proces waarbij één kans telt om het goed te doen. Als juridisch specialist in overnames sta ik klaar om je te helpen. Bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging begeleid ik ondernemers die klaar zijn voor de volgende fase, zowel zakelijk als privé.

Mijn expertise omvat:

– Het opstellen van juridische overnamedocumenten, zoals de sale and purchase agreement (SPA), koopovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten, geldleningen en zekerheden;
– Adviseren en begeleiden bij de aankoop en verkoop van bedrijven;
– Structureren van bedrijfsovernames op juridisch vlak;
– Advies en ondersteuning bij financieringsoplossingen.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Wij zijn een team van deskundigen, met verschillende achtergronden en vaardigheden, die samenwerken om de beste oplossingen te bieden. “Alleen ga je snel, maar samen kom je ver.” Bij ons staat professionaliteit voorop en streven we altijd naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Met diverse disciplines en achtergronden komen wij altijd tot de juiste stappen.

Wie is Johan Mulder?

Na mijn rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik jarenlang in het notariaat gewerkt voordat ik de stap zette naar zelfstandig ondernemerschap. Mijn focus ligt op het duidelijk en correct vastleggen van afspraken, waardoor niet alleen zekerheid voor de toekomst ontstaat, maar zaken ook bespreekbaar worden.

Als geboren optimist zie ik altijd het positieve in ieder verhaal. Het leven is geen grap, maar er mag wel gelachen worden. Graag zelfs. Er is dus altijd ruimte voor humor, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Mijn gezin bestaat uit een geweldige vrouw en twee prachtige dochters.

In mijn vrije tijd geniet ik van motorrijden, sporten, sim racing, het kijken van series en films, tijd doorbrengen met vrienden en familie en het spelen van spelletjes.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken. Neem gerust contact op.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Tandarts wil na ruim dertig jaar af van het ondernemerschap. Maar hij vindt tandarts nog steeds het mooiste beroep dat er is. Na een uitgebreid vooronderzoek kan het CvB aan de slag. Er volgt een zorgvuldig zoekproces met als resultaat een jonge onderneming die bouwt aan een keten van hoogstaande tandartspraktijken. De praktijk wordt overgenomen en de tandarts blijft nog enkele jaren aan. Missie geslaagd!

Tandartspraktijk – verkoop

Scroll naar boven