Wat kan ik voor u betekenen?

Een kritische koper komt uw bedrijf doorlichten en zal proberen het tegen de beste voorwaarden over te nemen. Bedrijfsoverdracht brengt emoties met zich mee en vraagt kennis en vaardigheden van uw adviseur.

Mijn aanpak is empathisch en volledig afgestemd op uw unieke behoeften. Ik luister aandachtig, analyseer uw specifieke situatie grondig en bied op maat gemaakte oplossingen. Mijn doel? Uw succes in elke bedrijfsoverdracht.

Maak het verschil in uw volgende zakelijke stap. Neem contact op voor een vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek en ontdek wat ik met ons team voor u kan betekenen. Uw succes is mijn missie!

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Alle overnameadviseurs kennen de termen en de contracten. Maar er zijn maar weinig adviseurs die echt in uw schoenen hebben gestaan. Bij het CvB werken mensen samen die zelf ooit hun bedrijf hebben verkocht. Wij spreken uw taal en begrijpen uw belang.

Wie is David Uijl?

Al jong ervoer ik hoe het is om je bedrijf over te dragen. Als dertiger nam ik afscheid van mijn ICT-onderneming en later een bedrijf in huiswerkbegeleiding. Ik leerde unieke lessen die ik heb gedeeld in een boek. Sinds 2014 heb ik me volledig toegelegd op het begeleiden van bedrijfsoverdrachten.

Deals die ik heb begeleid, zitten gemiddeld in de range van € 5 mln. tot € 15 mln. Branches waarin ik ruime ervaring heb zijn onder andere zakelijke dienstverleners en groothandels.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Ondernemer zoekt vanuit een totaalconcept administratiekantoren ter overname om zijn beoogde groeistrategie in de MKB-markt te kunnen realiseren. Na het opstellen van een zoekprofiel door het CvB wordt met verschillende partijen contact gelegd en volgt een analyse en boekenonderzoek. Vervolgens konden diverse overnames succesvol gerealiseerd worden en volgde integratie binnen het totaalconcept.

Administratiekantoor – aankoop

Scroll naar boven