Wat kan ik voor u betekenen?

Ondernemers van it-bedrijven, innovatieve productiebedrijven of in de traditionele bouw- en metaalbranche adviseer ik op een heldere en betrouwbare manier bij het verkopen of aankopen van een bedrijf. Ik luister goed naar uw wensen en behoeften en kan een gedegen analyse maken van uw situatie.

Uw voordelen bij mijn begeleiding:

  • U kunt gebruikmaken van mijn jarenlange ervaring met het schrijven van ondernemingsplannen.
  • Potentiële kopers van uw bedrijf ontvangen een duidelijk en aantrekkelijk verhaal.
  • U profiteert van mijn bedrijfseconomische achtergrond en internetvaardigheden.
  • Ik kom na wat ik u beloof.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Uw onderneming is uw levenswerk. Als u overweegt om afscheid van uw bedrijf te nemen, is vertrouwen in uw adviseur heel belangrijk. De partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) hebben bijna allemaal hun eigen bedrijf overgedragen en weten dus goed wat u meemaakt.

De werkwijze, ervaring en samenwerking die ik bij het CvB zie, trekt mij erg aan. Bij het CvB onderscheiden wij ons bijvoorbeeld doordat wij alle opdrachten in tweetallen uitvoeren. Als opdrachtgever heeft u hier voordeel bij, omdat u kunt profiteren van de kennis van meerdere adviseurs. Ook hebben wij een slimme methodiek voor het vooronderzoek ontwikkeld, waarmee u veel tijd bespaart en vervelende verrassingen voorkomt.

Ik heb zelf ook mijn bedrijf verkocht. Als ik dit over kon doen, liet ik mij zeker adviseren door het CvB. U heeft die kans nog en een vrijblijvende kennismaking is zo geregeld.

Wie is David Uijl?

Kort na mijn opleiding bedrijfseconomie in Tilburg ben ik gestart met een bedrijf in studiebegeleiding. Dit bedrijf groeide al snel naar 6 locaties en 50 personeelsleden. Na de bedrijfsoverdracht wilde ik graag mijn ervaringen als ondernemer delen en andere ondernemers helpen.

Mijn boek ‘Bekentenissen van een ondernemer‘ is zeer goed ontvangen en biedt een persoonlijke inkijk in het ondernemerschap. Als adviseur, en later directeur, van de Kamer van Koophandel heb ik sindsdien honderden ondernemers begeleid, onder andere met goed onderbouwde ondernemingsplannen. Marketing en financiën vind ik interessant, maar het persoonlijk contact met ondernemers maakt het adviseren pas echt levendig.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar zoekt opvolging. Binnen de familie bleek geen geschikte kandidaat te zijn. Uiteindelijk is het bedrijf aan het zittende management overgedragen. Het CvB heeft een constructie gemaakt zodanig dat de oud eigenaar met een gerust hart een deel van de koopsom in het bedrijf kon laten.

Afbouw- en schildersbedrijf – MBO

Scroll naar boven