Onze partners

Er is vaak zoveel meer mogelijk dan je zelf kunt bedenken. Als adviseur help ik je om je patronen te doorbreken en de mogelijkheden weer te zien. Mijn specialiteit ligt bij het kopen en verkopen van bedrijven, maar ik ben vooral gedreven door mijn passie voor het sluiten van deals,

De start was in 1989 in het MKB-familiebedrijf. De finish in 2004 in de corporate wereld. Helder was dat daar mijn passie niet zat. Het werd ondernemerschap en de start van Centrum voor Bedrijfsopvolging. Met veel plezier werken op het grensvlak van emotie (DGA) en ratio (Onderneming), van strategie tot

Hoe weet ik dat ik goed voorbereid ben hoor ik u dan zeggen: als iemand met ervaring, die het echt heeft doorleefd en hiermee ook heeft geworsteld, u de spiegel voorhoudt en u begeleidt in dit intensieve proces.

Met je ogen wijd open, zie je meer en beleef je meer. Na  25 jaar in de rol van DGA ondernemer en adviseur in mijn bedrijf actief te zijn geweest werk ik nu aan strategie in zaken doen, continuïteit van bedrijven en de juiste strategie bieden aan (ver)kopers van ondernemingen.

Na diverse rollen binnen het MKB en in de corporate omgeving te hebben vervuld heb ik besloten mij volledig te richten op het proces van bedrijfsopvolging.

Ondernemers van it-bedrijven, innovatieve productiebedrijven of in de traditionele bouw- en metaalbranche adviseer ik op een heldere en betrouwbare manier bij het verkopen of aankopen van een bedrijf.

Na jarenlang eigenaar te zijn geweest van een accountantsbureau en ICT-bedrijf begeleid ik nu ondernemers bij de (ver)koop van bedrijven.

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in 1984 begonnen in het familiebedrijf. Dit bedrijf was een toeleverancier van verpakkingsmaterialen, -machines en grondstoffen voor de levensmiddelen en de farmaceutische industrie.

Geïntrigeerd door het familiebedrijf combineer ik mijn specialistische juridische en fiscale kennis om eigenaren van MKB-bedrijven en hun familie goed te adviseren bij het maken van keuzes rondom de overdracht van hun bedrijven en hun estateplanning.

Na mijn studies bedrijfskunde en logistiek in Nederland en de VS heb ik diverse (directie)functies vervuld in de corporate wereld. Het betrof zowel productie- als distributiebedrijven actief op het gebied van fast moving consumer goods en dienstverlening. In deze functies heb ik meerdere fusies en overnames mogen meemaken en ook

Graag begeleid ik ondernemers en investeerders bij het maken van  strategische keuzes bij aan- of verkoop van ondernemingen. Door het inzetten van mijn netwerk in vele sectoren breng ik partijen bij elkaar en begeleid ik transacties vanuit diverse invalshoeken.

Zakelijke dienstverlening aan het mkb is de rode draad in mijn carrière. In de 20 jaar als manager en directeur bij een coöperatieve bank heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in zakelijke kredietverlening. Ik weet dus goed hoe een bank haar financieringsafweging maakt.

Als Jurist en Overnamespecialist vertaal ik het belang en de wensen van onze opdrachtgevers in goed leesbare overeenkomsten die gedonder achteraf voorkomen. Belangrijk want in woorden kun je het eens zijn, het is pas zeker als het goed is vastgelegd. Daar sta ik voor!

Als ondernemer en adviseur met ervaring in de branches automotive, tweewielers, transport, metaal, milieu en detailhandel weet ik goed wat er komt kijken bij een bedrijfsopvolging. Ik kan daardoor ondernemers die voor deze uitdaging staan goed helpen.

Ik ben dankbaar de afgelopen 30 jaar te hebben mogen werken als medeaandeelhouder en directeur bij meerdere ondernemingen en (familie)aandeelhouders. Dit in zeer diverse branches zoals de bouw, de verpakkingsindustrie, de technische groothandel en de machinebouw maar heb ook een hotel afgebouwd, ingericht en geëxploiteerd.

Na mijn studietechnische bedrijfskunde ben ik al snel als ondernemer aan de slag gegaan. Na de verkoop van mijn onderneming en de verkoop van mijn participaties heb ik er voor gekozen ondernemers te gaan begeleiden die willen groeien door het kopen van andere bedrijven en ondersteun ik ondernemers bij de

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik functies gehad als manager, bedrijfsadviseur en ben ik zelf ondernemer geweest. Ik heb diverse MKB-bedrijven en ondernemers geholpen hun bedrijfsvoering te verbeteren en meer waarde toe te voegen aan hun onderneming…….

Als ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan in ons familie bedrijf, daarna zelf een bedrijf opgericht en later een bedrijf overgenomen welke actief was in techniek, handel en service. Voorafgaand en tussendoor heb ik gewerkt  bij bedrijven in productie en ICT als professional en leidinggevende.

Ik draag het mkb een warm hart toe, in het bijzonder ict- en productiebedrijven en dienstverleners. Ik ben 4 jaar actief bestuurslid geweest bij MKB Regio Zwolle, nu nog betrokken in diverse besturen en activiteiten in de Regio Zwolle.

Naast mijn internationale corporate functies in de energie-industrie heb ik altijd dichtbij het ondernemerschap gestaan. Nu als specialist in aan- en verkoop van ondernemingen heb ik daar veel plezier van.

Bedrijfsoverdracht, aankoop of verkoop zijn voor veel ondernemers geen alledaagse vraagstukken. Het is mijn en onze core business om voor ondernemers als ervaren klankbord te fungeren en om het proces van A tot Z in alle vertrouwelijkheid te begeleiden. Wilt u graag een oriënterend kennismakingsgesprek neem dan contact op.

Passie. Dat voel ik als ik mede-ondernemers en familiebedrijven mag ondersteunen bij het proces van bedrijfsoverdracht, aankoop of verkoop. Door mijn ruime ervaring in een familiebedrijf voel ik me nauw verbonden met de waarden maar zeker ook met de problematiek en dilemma’s van een familiebedrijf.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

De drie aandeelhouders van een adviesorganisatie konden het niet eens worden over de toekomstige strategie. Het CvB heeft middels diverse sessies tot een voor alle partijen geaccepteerde oplossing gekomen. Tevens heeft het CvB geholpen bij de juridische vastlegging van de gemaakte afspraken.

Advies organisatie – strategisch advies

Scroll naar boven