Onze partners

Onze partners zijn ervaren professionals met een zeer diverse achtergrond. Dat maakt ons breed in onze expertise en brengt een schat aan kennis en ervaring waar we iedere dag plezier van hebben. Er is dan ook bijna geen probleem te verzinnen, of we hebben het al eens bij de hand gehad in het bijna 20 jarig bestaan van ons bedrijf. Belangrijk wanneer het om de toekomst van een onderneming gaat. Dan wil je het vertrouwen hebben dat het goed komt. We stellen ons daarom aan u voor zodat u zich zelf kunt overtuigen dat we de partners zijn die u zoekt.

Als adviseur help ik je om je patronen te doorbreken en de mogelijkheden weer te zien. Mijn specialiteit ligt bij het kopen en verkopen van bedrijven, maar ben vooral gedreven door mijn passie voor het sluiten van deals, groot of klein. Vooruitgang is voor mij een kernbegrip.

De start was in 1989 in het MKB-familiebedrijf, de finish in 2004 de corporate wereld. Helder was dat daar mijn passie niet zat. Het werd ondernemerschap en de start van Centrum voor Bedrijfsopvolging. Met veel plezier werken op het grensvlak van emotie (DGA) en ratio (Onderneming), van strategie tot de beste deal/oplossing.

Opvolging, overnames en/of overdracht van uw bedrijf zijn belangrijke stappen voor u als ondernemer. Hoe weet u of u daar klaar voor bent? Dit proces doorlopen met iemand, die hier ervaring mee heeft en u begeleidt in dit intensieve proces, geeft houvast.

Met je ogen wijd open, zie je meer en beleef je meer. Na 25 jaar in de rol van DGA ondernemer en adviseur in mijn bedrijf actief te zijn geweest, werk ik nu aan strategie van ondernemingen, continuïteit van bedrijven en de juiste strategie bieden aan (ver)kopers van ondernemingen.

De stip op de horizon? Dat bent u! Tot nu toe draaide alles om uw personeel en uw klanten, maar bij onze begeleiding staat u centraal.

Als voormalig eigenaar van een adviesbureau in de accountancy en IT-bedrijf begeleid ik nu ondernemers bij opvolgingsvraagstukken.

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in 1984 begonnen in het familiebedrijf. Dit bedrijf was een toeleverancier van verpakkingsmaterialen, -machines en grondstoffen voor de levensmiddelen en de farmaceutische industrie.

Geïntrigeerd door het familiebedrijf combineer ik mijn specialistische juridische en fiscale kennis om eigenaren van MKB-bedrijven en hun familie goed te adviseren bij het maken van keuzes rondom de overdracht van hun bedrijven en hun estateplanning.

Na mijn studies bedrijfskunde en logistiek in Nederland en de VS heb ik diverse (directie)functies vervuld in de corporate wereld. Het betrof zowel productie- als distributiebedrijven actief op het gebied van fast moving consumer goods en dienstverlening. In deze functies heb ik fusies en overnames mogen meemaken en realiseren.

Graag begeleid ik ondernemers en investeerders bij het maken van strategische keuzes bij aan- of verkoop van ondernemingen. Door het inzetten van mijn netwerk in vele sectoren breng ik partijen bij elkaar en begeleid ik transacties vanuit diverse invalshoeken.

Zakelijke dienstverlening voor het mkb is de rode draad in mijn carrière. In de 20 jaar als manager en directeur bij een coöperatieve bank heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in zakelijke kredietverlening. Ik weet dus goed hoe een bank haar financieringsafweging maakt.

Het kopen of verkopen van een bedrijf is geen alledaagse aangelegenheid. Het is een complex proces waarbij één kans telt om het goed te doen. Als juridisch specialist in overnames sta ik klaar om je te helpen. Bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging begeleid ik ondernemers die klaar zijn voor de volgende fase, zowel zakelijk als […]

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat er komt kijken bij een bedrijfsopvolging. Daardoor kan ik de ondernemer, die voor deze lastige uitdaging staat, juist goed begeleiden in dit proces.

Ik ben dankbaar de afgelopen 30 jaar te hebben mogen werken als medeaandeelhouder en directeur bij meerdere ondernemingen en (familie)aandeelhouders. Dit in zeer diverse branches zoals de bouw, de verpakkingsindustrie, de technische groothandel en de machinebouw. Daarnaast heb ik ook een hotel afgebouwd, ingericht en geëxploiteerd.

Na mijn studie HTS bedrijfskunde ben ik al snel als ondernemer aan de slag gegaan. Na de fusie van mijn bedrijf en de verkoop van mijn participaties ben ik in de fusie en overname wereld gestapt. Sindsdien begeleid ik ondernemers die willen groeien door het kopen van andere bedrijven en ondersteun ik ondernemers bij de […]

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik functies gehad als manager, bedrijfsadviseur en ben ik zelf ondernemer geweest. Ik heb diverse MKB-bedrijven en ondernemers geholpen hun bedrijfsvoering te verbeteren en meer waarde toe te voegen aan hun onderneming….

Als ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan in ons familiebedrijf, daarna heb ik zelf een bedrijf opgericht en later een bedrijf overgenomen welke actief was in techniek, handel en service. Voorafgaand en tussendoor heb ik gewerkt bij bedrijven in productie en ICT als professional en leidinggevende.

Inmiddels ruim 10 jaar actief in de wereld van bedrijfsovernames. Als mede eigenaar van een ICT bedrijf heb ik tijdens aan- en verkoop als CFO zelf ervaren hoe aankopen en verkopen van een onderneming voelt en werkt. Binnen het CvB werk ik altijd direct samen met collega’s / mede specialisten.

Het regisseren van bedrijfsoverdrachten en aanverwante transacties en daarbij met energie en overtuiging begeleiden van ondernemers en andere betrokkenen, is waar ik met passie mijn MenA expertise inbreng.

Bedrijfsoverdracht, aankoop of verkoop zijn voor veel ondernemers geen alledaagse vraagstukken. Het is mijn en onze core business om voor ondernemers als ervaren klankbord te fungeren en om het proces van A tot Z in alle vertrouwelijkheid te begeleiden. Wilt u graag een oriënterend kennismakingsgesprek, neem dan contact op.

Passie. Dat voel ik als ik mede-ondernemers en familiebedrijven mag ondersteunen bij het proces van bedrijfsoverdracht, aankoop of verkoop. Door mijn ruime ervaring in een familiebedrijf voel ik me nauw verbonden met de waarden, maar zeker ook met de problematiek en dilemma’s van een familiebedrijf. Met mijn achtergrond in de assurantiebranche ben ik de juiste […]

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Echtpaar met redelijk lopend schoonmaakbedrijf heeft een goed klantenbestand, goed en blijvend personeel. Het CvB heeft waarde bepaald en koper gezocht. Verkoper/echtgenote zou nog jaar meewerken voor een goede bedrijfsoverdracht. Veel animo, goede verkoop afgesloten en volledig begeleid. Eerste koper ketste af op de chemie tussen verkoper er koper. Tweede koper klikte uitstekend. Verkoop snel en naar ieders tevredenheid kunnen afronden.

Schoonmaakbranche – verkoop

Scroll naar boven