Waar wilt u mee geholpen worden?

Uw bedrijf verdient groei, uw bedrijf is toe aan een nieuwe eigenaar of uw bedrijfsopvolger staat nog niet klaar. Zo maar een paar vragen die kunnen spelen en waar u mee worstelt. Hoe weet ik wat het juiste moment is voor mij, mijn omgeving, mijn medewerkers, relaties etc. om hier serieus werk van te maken.
Want te vroeg hiermee beginnen kan niet maar te laat wel.
Wat is dat het goede moment? Volgens mij kunt u het goede moment pas bepalen als u goed voorbereid bent en alle opties, valkuilen, kansen en bedreigingen goed hebt doorgenomen en daardoor stevig staat en weet welke richting de juiste is.
Hoe weet ik dat ik goed voorbereid ben hoor ik u dan zeggen: als iemand met ervaring, die het echt heeft doorleefd en hiermee ook heeft geworsteld, u de spiegel voorhoudt en u begeleidt in dit intensieve proces. Herkenning geeft erkenning en erkenning geeft vertrouwen en vertrouwen is een goede basis voor een goed doordacht visieplan.
Graag volgen en begeleiden wij u op deze mooie maar soms ook eenzame weg.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Opvolging, overnames en/of overdracht zijn belangrijke stappen voor ondernemers en bedrijven. De partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging zijn ondernemers die daar ervaring mee hebben en u, als ondernemer, ook begrijpen. De partners zijn professionals en specialisten met een breed scala aan ervaringen en senioriteit.
Voor alle projecten wordt een team samengesteld waarin minimaal twee partners voor u aan het werk zijn. Dat garandeert niet alleen continuïteit, maar ook inzet van de juiste kwaliteit.

Wie is Arjan Jansen?

Als drop-out op school was ik meer bezig met de praktijk dan met de theorie. In 1995 startte ik mijn eigen bedrijf dat elk jaar groeide, groeistuipen heb ik zeker ervaren, waarbij ik er na 10 jaar ondernemerschap achter kwam dat als ik het bedrijf nog verder zou willen laten groeien ik als leider me als eerste diende te ontwikkelen. O.a. Businessschool op de Universiteit van Twente heeft me deze inhoudelijke bagage gegeven en mijn steigerbouw & materiaalverhuurbedrijf groeide autonoom en door meerdere overnames verder tot een landelijke speler. Als voetballiefhebber werd ik gevraagd als bestuurder bij PEC Zwolle waar ik ruim 11 jaar in diverse functies heb mogen werken en leiding geven. De ondernemer in mij wou de horizon weer verbreden in het erg belangrijke technische praktijkonderwijs en nu  wil ik ondernemers begeleiden met mijn kennis, kunde maar zeker ook ervaringen die ik heb opgedaan.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

DGA zocht voor de verdere uitbouw van zijn merk aanvullende financiering. Het CvB heeft middels het opstellen van een businessplan en financieringsaanvraag voor de klant succesvol een crowdfunding financiering geregeld.

Mode retail – financiering

Scroll naar boven