Waar wilt u mee geholpen worden?

Uw bedrijf verdient groei, uw bedrijf is toe aan een nieuwe eigenaar of uw bedrijfsopvolger staat nog niet klaar. Zo maar een paar gedachten die kunnen spelen en waar u mee worstelt. Hoe weet u wat het juiste moment is voor u, uw omgeving, en medewerkers, relaties etc. om hier serieus werk van te maken?
Te vroeg hiermee beginnen kan niet, maar te laat hiermee beginnen wel. Het goede moment kunt u pas bepalen als u goed voorbereid bent en alle opties, valkuilen, kansen en bedreigingen goed in kaart hebt gebracht. Daardoor staat u stevig en weet welke richting de juiste is.
Als iemand met ervaring, die het echt heeft doorleefd en hiermee ook heeft geworsteld, u de spiegel voorhoudt en u begeleidt in dit intensieve proces kan ik u hierbij helpen. Zo bent u goed voorbereid. Herkenning geeft erkenning en erkenning geeft vertrouwen en vertrouwen is een goede basis voor een goed doordacht toekomstplan.

Graag volg en begeleid ik u op deze mooie, maar soms ook eenzame weg.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Opvolging, overnames en/of overdracht zijn belangrijke stappen voor ondernemers en bedrijven. De partners van het CvB zijn ondernemers die daar ervaring mee hebben en u, als ondernemer, ook begrijpen. De partners zijn professionals en specialisten met een breed scala aan ervaringen en senioriteit.
Voor alle projecten wordt een team samengesteld, waarin minimaal twee partners voor u aan het werk zijn. Dat garandeert niet alleen continuïteit, maar ook inzet van de juiste kwaliteit.

Wie is Arjan Jansen?

Als drop-out op school was ik meer bezig met de praktijk, dan met de theorie. In 1995 startte ik mijn eigen bedrijf dat elk jaar groeide en te maken kreeg met groeistuipen. Na 10 jaar ondernemerschap kwam ik erachter dat, als ik het bedrijf nog verder zou willen laten groeien, ik als leider me eerst diende te ontwikkelen. O.a. Businessschool op de Universiteit van Twente heeft me deze inhoudelijke bagage gegeven. Mijn steigerbouw & materiaalverhuurbedrijf groeide autonoom, mede door meerdere overnames, verder tot een landelijke speler. Als voetballiefhebber werd ik gevraagd als bestuurder bij PEC Zwolle, waar ik ruim 11 jaar in diverse functies heb mogen werken en leidinggeven. De ondernemer in mij wilde de horizon weer verbreden en richtte mij op het erg belangrijke technische praktijkonderwijs. Daarnaast begeleid ik vanaf 2022 ondernemers en zet mijn kennis, kunde maar zeker ook ervaringen daarvoor in.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Een typisch familie bedrijf: ouders willen het bedrijf overdragen aan een van de kinderen. Het CvB heeft middels een vooronderzoek gekeken hoe de ouders, de key-personen binnen het bedrijf, de beoogde overnemende zoon maar ook de kinderen hier tegenover staan. En vervolgens een advies gegeven hoe deze overdracht het beste zou kunnen geschieden en een stappenplan opgesteld.

Elektro installatiebedrijf – familie overdracht

Scroll naar boven