Wat kan ik voor jou betekenen?

Als ondernemer steek je je hoofd boven het maaiveld uit. Ken je het falen én het vieren. Sta je altijd ‘aan’. Ik weet wat het is om ’s nachts wakker te liggen van een knelpunt. De grote hoogte van een zakelijk succes is me niet onbekend. Maar, ik weet óók hoe je vast kunt blijven zitten in je eigen patronen en gedachten. De meest succesvolle remedie die ik in mijn jaren ondernemerschap ben tegengekomen is het inzicht van een ander.

Er is vaak zoveel meer mogelijk dan je zelf kunt bedenken. Als adviseur help ik je om je patronen te doorbreken en de mogelijkheden weer te zien. Mijn specialiteit ligt bij het kopen en verkopen van bedrijven, maar ik ben vooral gedreven door mijn passie voor het sluiten van deals, groot of klein. Vooruitgang is voor mij een kernbegrip.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Om je optimaal van dienst te zijn, heb ik mij aangesloten als Partner bij Centrum voor Bedrijfsopvolging. Op deze manier kan ik samenwerken met mensen die ervaringen hebben in veel verschillende branches en expertisegebieden. Denk hierbij aan fiscaal juridisch en financieel. En tevens ook gewoon om te sparren en samen tot het beste advies te komen.

Het is fijn om onderdeel uit te maken van dit hechte team van partners die allen maximaal gemotiveerd zijn om u als ondernemer te adviseren en begeleiden naar de toekomst.

Wie is Alderik Bos?

Gelukkig getrouwd, vader van twee uitwonende zoons en schoondochters en woon op een prachtige plek in Rotterdam Nesselande.
Als serie-ondernemer heb ik meerdere bedrijven opgezet en verkocht, zowel nationaal als internationaal, MKB en corporate, voornamelijk in de liftenindustrie. Primair ben ik ervaringsdeskundige. Daarnaast ben ik ook door opleiding en ervaring bedrijfskundig onderlegd. Ik spreek jouw taal als ondernemer, denk in kansen en doelen en maak die vervolgens ook concreet om ze te verzilveren. En hoewel ik bereid ben daar heel hard voor te gaan, blijf ik een realist. Ik weet wanneer we vol moeten houden, én wanneer we een plan moeten bijstellen.
Naast mijn werk voor CvB houd ik me bezig met interim opdrachten gerelateerd aan directievoering, strategie, sales en marketing. Ook doe ik af en toe conflictbemiddeling, coaching en mentoring. Ik draag bij in raden van advies van enkele MKB-bedrijven. Daarnaast ben ik bestuurder in de Kerk van de Nazarener Nederland (‘zusje’ van het Leger des Heils).
Semiprofessioneel maak ik in opdracht Podcasts. Volstrekt hobbymatig houd ik mij bezig met high-end audio, muziek luisteren en concertbezoek. Ik wandel graag in binnen- en buitenland en heb onder meer de camino naar Santiago de Compostela gelopen en dat zal vast nog een keer gebeuren. Met mijn vrouw zeil ik graag in de Zeeuwse Delta en heb daarnaast met vrienden en familie ook op zee en de oceaan gezeild.
De laatste jaren verdiep ik mij in gezonder leven. Ik noem het zelf: “Van een 8 naar een 9,5”. Waarbij mijn uitgangspunt is dat door beweging, voeding en rust in allerlei vormen de kwaliteit van leven (en ondernemen) verbeterd kan worden.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

De drie aandeelhouders van een adviesorganisatie konden het niet eens worden over de toekomstige strategie. Het CvB heeft middels diverse sessies tot een voor alle partijen geaccepteerde oplossing gekomen. Tevens heeft het CvB geholpen bij de juridische vastlegging van de gemaakte afspraken.

Advies organisatie – strategisch advies

Scroll naar boven