Waarmee kan ik u helpen?

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat er komt kijken bij een bedrijfsopvolging. Daardoor kan ik de ondernemer, die voor deze lastige uitdaging staat, juist goed begeleiden in dit proces. Het familiebedrijf in bijzonder is één van mijn expertises.

• Ik luister naar wat u als opdrachtgever beweegt en in samenspraak werken wij naar een eindresultaat wat voor u goed voelt.
• Ik denk in oplossingen en creëer verbindingen met het einddoel voor ogen.
• Mijn begeleiding is coachend, opbouwend, detailgericht en waar nodig richtinggevend.

Ervaringsdeskundige

Het bedrijfsopvolgingsproces heb ik zelf als ondernemer ook doorgemaakt, dus weet ik uit eigen ervaring dat het gevoel aan het eind van de rit goed moet zijn.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Bij alle partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) zie ik passie voor het werk en oprechte interesse in de opdrachtgevers. U ontzorgen is ons hoofddoel. Binnen het CvB worden onze ervaringen en expertises over het thema bedrijfsopvolging gedeeld, waardoor wij gezamenlijk een groot landelijk netwerk hebben opgebouwd en u volledig kunnen ontzorgen.

Een bedrijfsoverdracht doet u vaak maar één keer in uw leven, dus is het belangrijk om dit proces te laten slagen. Het CvB zet zich volledig in om u hierin te begeleiden en te adviseren, vanaf de eerste kennismaking tot en met de handtekening bij de notaris.

Wie is Klaas Olijnsma?

Op 23-jarige leeftijd ben ik in het familiebedrijf gestapt. In 25 jaar heb ik dit familiebedrijf, samen met de werknemers, door laten groeien tot een solide onderneming met een goede reputatie en grote naamsbekendheid in de regio. Dit was een boeiende en leerzame tijd, waarvan ik nu nog steeds de vruchten pluk.
Op een gegeven moment heb ik het lastige en emotionele besluit genomen om dit bedrijf via een managementbuy-out (MBO) te verkopen. Omdat het bedrijf al meer dan 100 jaar in de familie zat, bracht mijn beslissing wel de nodige spanningen teweeg binnen de familie. Hierdoor weet ik uit eigen ervaring dat het emotionele aspect een onlosmakelijk onderdeel is in het proces van bedrijfsopvolging, zeker bij een familiebedrijf.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Tandarts wil na ruim dertig jaar af van het ondernemerschap. Maar hij vindt tandarts nog steeds het mooiste beroep dat er is. Na een uitgebreid vooronderzoek kan het CvB aan de slag. Er volgt een zorgvuldig zoekproces met als resultaat een jonge onderneming die bouwt aan een keten van hoogstaande tandartspraktijken. De praktijk wordt overgenomen en de tandarts blijft nog enkele jaren aan. Missie geslaagd!

Tandartspraktijk – verkoop

Scroll naar boven