Waarmee kan ik u helpen?

Een bedrijf overdragen of overnemen is een belangrijke stap voor u als ondernemer. Een goede bedrijfskundige (financiële) advisering in de aankoop, verkoop of overdracht binnen of buiten de familie is daarbij van essentieel belang. Ik ondersteun u hierbij, maar begeleid u ook bij het opstellen van financieringsaanvragen, in onderhandelingstrajecten en bij aandeelhoudersconflicten. Conflicten tussen aandeelhouders en familieproblemen bij een bedrijfsoverdracht los ik op door goed te luisteren naar alle betrokkenen en een gemeenschappelijk vertrouwen in de toekomst te creëren.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Uit mijn zakelijke verleden als zowel adviseur en ondernemer heb ik ervaren dat het wegnemen van bedrijfsblindheid een van de lastigste maar wel de meest verhelderende visie op situaties geeft. Ik heb dit mogen doen bij mijn klanten en relaties, totdat ik zelf als ondernemer aan de beurt was.

Deze confronterende verheldering heeft mij uiteindelijk doen besluiten mijn bedrijven te verkopen en als een van mijn missies te maken: “Met je ogen wijd open, zie je meer en beleef je meer”.

Na  25 jaar in de rol van DGA ondernemer en adviseur in mijn bedrijf actief te zijn geweest werk ik nu aan strategie in zaken doen, continuïteit van bedrijven en de juiste strategie bieden aan (ver)kopers van ondernemingen. Ik heb namelijk ontdekt dat daar mijn werkelijke passie en motivatie ligt.

Wie is Arno Knechten?

Ik ben een bedrijvenman met een heldere mening en visie over de te voeren strategie van organisaties, in een constant veranderende markt. Ik ben een praktische adviseur in de fusie en overname markt. Traditioneel én digitaal.

Mijn doel is opgedane bedrijfskundige en financiële opleidingen, ervaringen en kennis toepassen in ontwikkeling en transformatie van én naar dynamische moderne “meerwaarde” organisatie door fusie overdracht en overname. Ik neem de verantwoordelijkheid en wordt graag beoordeeld op behaalde resultaten.

Mijn bijdrage:

  • Ik geef advies en creëer inzicht in strategische keuzes en bedrijfsopvolging.
  • Ik adviseer in en begeleid de verkoop en aankoop van bedrijven en participaties.
  • Ik adviseer de directie / DGA en doe dat met een ondernemende visie.
  • Ik ben in staat continuïteit in business te geven, waard bepalende verbetering en veranderingen aan te brengen.
  • Ik adviseer en begeleid overnametrajecten en neem daarvoor de strategische leiding en verantwoording.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Een typisch familie bedrijf: ouders willen het bedrijf overdragen aan een van de kinderen. Het CvB heeft middels een vooronderzoek gekeken hoe de ouders, de key-personen binnen het bedrijf, de beoogde overnemende zoon maar ook de kinderen hier tegenover staan. En vervolgens een advies gegeven hoe deze overdracht het beste zou kunnen geschieden en een stappenplan opgesteld.

Elektro installatiebedrijf – familie overdracht

Scroll naar boven