Waarmee kan ik u helpen?

Vanuit mijn brede kennis en ervaring begeleid ik ondernemers en investeerders bij de strategische keuzes die zij maken op het gebied van aan- of verkoop van ondernemingen. Door het inzetten van mijn netwerk in vele sectoren breng ik partijen bij elkaar en begeleid ik transacties vanuit diverse invalshoeken waaronder ook begrepen het structureren en financieren. De basis hiervoor is altijd wederzijds vertrouwen, daar investeer ik graag in.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Belangrijk voor mij is dat we ondernemers op alle terreinen bij kunnen staan en dat we op een hoog niveau continuïteit in dienstverlening waarborgen. Deze dienstverlening is gebaseerd op een combinatie van ervaring, deskundigheid, onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid en resultaat.
Bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) heb ik een groep vakgenoten gevonden die met kennis en ervaring, bereid zijn om in een team te opereren en met enthousiasme ondernemend Nederland terzijde te staan.

Wie is Ivo Kalthoff?

Ik ben jurist en heb meer dan 25 jaar ervaring als zakenbankier bij diverse banken. Ik ben samenwerkingsgericht en beschik in hoge mate over verbindend vermogen en heb daardoor in de afgelopen 25 jaar een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk omvat het Midden- en Groot Bedrijf, Private Equity alsmede vele contacten bij financiële spelers in de Nederlandse markt. Ervaring opgedaan in de sectoren bouw, transport, zakelijke en medische dienstverlening, detailhandel, groothandel en productiebedrijven.
Sinds 2017 actief als adviseur en heb vanuit deze positie mijn kennis, ervaring en netwerk in kunnen zetten om als ondernemer andere ondernemers van dienst te zijn op een breed gebied.
Naast mijn werkzaamheden voor het CvB ben ik namens ROM INWest aangesteld als Fondsmanager van COLNH BV, een fonds dat is opgericht ten tijde van Corona en startups en scaleups ondersteunt.

Als inwoner van Breukelen zet ik mij lokaal in voor ondernemers en dat doe ik als bestuurslid van de OVSV (Ondernemers Vereniging Stichtse Vecht, www.ovsv.nl). Regionaal ben ik actief als bestuurslid bij MKB NL regio Utrecht.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Echtpaar vormt samen de totale personeelsbezetting van een goed lopend hekwerkbedrijf. Montageploegen worden ingehuurd. Het CvB heeft voor de ondernemers waardebepaling gemaakt en verkoopmemorandum. Samen de shortlist opgesteld waaruit de potentiële koper is gekomen. Het CvB heeft de verkoop van begin tot eind begeleid en tot volle tevredenheid afgerond.

Hekwerkbedrijf – Verkoop

Scroll naar boven