Wat kan ik voor u betekenen?

Bent u ondernemer in het mkb en zoekt u iemand die u op een deskundige manier begeleidt met bedrijfsopvolging, organisatieverbetering, acquisitie of relatieontwikkeling? Dan help ik u graag. Ik ben gespecialiseerd in verandermanagement, herfinancieringen en financieringsaanvragen en richt mij vooral op zakelijke dienstverlening, detail- en (groot)handel, transport, maakindustrie en grown-ups.
Een goede relatie tussen verkoper en koper, met aandacht voor menselijke belangen en emoties, is belangrijk tijdens een overnameproces. Daarom luister ik goed naar alle betrokkenen. Ik help u met het opstellen van een businessplan en het ontwikkelen van een strategie.

Klanten ervaren mij als iemand die:

• zaken gerealiseerd krijgt,
• inspirerend, analytisch en commercieel is,
• sensitief, maar volhardend te werk gaat
• in staat is om buiten bestaande kaders te denken.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) werken wij gezamenlijk aan bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging. Iedereen beschikt over veel ervaring en heeft een andere achtergrond, waardoor wij ondernemers goed kunnen adviseren over belangrijke beslissingen.
Er heerst een zeer professionele sfeer en wij besteden veel aandacht aan het vergroten en delen van kennis, vaardigheden en competenties. Dit komt allemaal ten goede aan onze opdrachtgevers, die onze aanpak waarderen en kenmerken als ‘degelijk en gedegen’.

Wie is Jeroen Huisman?

Zakelijke dienstverlening voor het mkb is de rode draad in mijn carrière. In de 20 jaar als manager en directeur bij een coöperatieve bank heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in zakelijke kredietverlening. Ik weet dus goed hoe een bank haar financieringsafweging maakt.
Ik ben zelf ook ondernemer en heb als interim-manager bij diverse organisaties grootschalige verandertrajecten en fusies succesvol doorgevoerd. Ik heb zelf ervaren hoe intens en complex de verkoop en overdracht van een onderneming kan zijn. Daarom heb ik in een aankoop- en verkoopproces juist veel aandacht voor de ondernemer als mens. Afscheid nemen van een onderneming, die u heeft opgebouwd, raakt u als ondernemer ook persoonlijk.
Ik krijg veel energie van het begeleiden van start-ups naar grown-ups. Dat is echt heerlijk om te doen!

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Directeur-aandeelhouder in offshore wil de gehele onderneming kopen. De grootaandeelhouder is niet bereid zijn belang over te dragen. Onderhandelingen resulteren in een nieuwe joint-venture samen met de grootaandeelhouder. De klant krijgt de ruimte om een nieuwe onderneming op te starten. Het CvB begeleidt de klant in de opstart, opbouw en verwerven nieuwe financiering.

Offshore – opstartfase nieuwe onderneming

Scroll naar boven