Wat kan ik voor u betekenen?

Als ervaren adviseur begeleid ik ondernemers die nadenken over een bedrijfsoverdracht of bedrijfsaankoop. Beiden vragen een deskundig adviseur die u bijstaat in de zorgvuldig te nemen stappen. Een betrokken specialist die naast u staat en waakt voor uw belangen. Iemand waar u op kunt bouwen. Dat is waar ik in mijn werk voor sta en waar ik iedere dag naar mijn beste kunnen invulling aan geef.

Door mijn brede ervaring kan ik inzicht geven en oplossingen brengen voor de uitdagingen waar u als ondernemer en uw onderneming voor komen te staan zodra bedrijfsoverdracht of bedrijfsaankoop gaat spelen. Hierbij kunt u denken aan vraagstukken op het gebied van: financiën, juridisch, bedrijfsvoering, management en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend heb ik een groot netwerk om kopers en verkopers met elkaar te verbinden.

Naast bedrijfsoverdrachten sta ik u ook bij vraagstukken waar een ondernemer voor komt te staan op mentaal gebied. Als ervaren ondernemerscoach heb ik ervaring in het terugbrengen van plezier in ondernemerschap en het doelgericht maken van ondernemers en hun belangrijkste medewerkers. Vanuit deze ervaring bied ik ook een helpende hand bij interne of externe conflicten waarvoor een oplossing vereist is.

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Samen met mijn collega’s maken wij het verschil in ons vakgebied. Wij zijn allen ondernemers die door onze samenwerking de voordelen van de synergie van onze gebundelde kennis, ervaring en netwerk brengen. Daar hebben we zelf plezier van, maar u ook!

Het is fijn om onderdeel uit te maken van dit hechte team van partners die allen maximaal gemotiveerd zijn om u als ondernemer te adviseren en begeleiden naar de toekomst.

Wie is Brian Ploeg?

Mijn carrière is gestart binnen de financiële dienstverlening waarin ik in diverse rollen actief ben geweest. Als consultant op het gebied van business management en juridische diensten kwam ik al vroeg in mijn carrière in aanraking met acquisitie van bedrijven om de groeistrategie vorm te geven, met aandacht voor de juiste afwikkeling hiervan.

Na diverse rollen binnen het MKB en in de corporate omgeving te hebben vervuld heb ik besloten mij volledig te richten op het proces van bedrijfsopvolging. Nu begeleid ik ondernemers bij de aankoop en verkoop van hun onderneming en komt mijn achtergrond in business management en rechten goed van pas.

Naast het begeleiden van bedrijfsopvolging ben ik erg geïnteresseerd in de mentale aspecten van het ondernemerschap. Om die reden houd ik mij ook bezig met het coachen van ondernemers en hun medewerkers. Dit doe ik met veel enthousiasme en met mooie concrete resultaten.

Voel u vrij om contact met mij op te nemen om te onderzoeken op welke wijze ik u dichter bij uw doelen kan brengen.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Echtpaar met redelijk lopend schoonmaakbedrijf heeft een goed klantenbestand, goed en blijvend personeel. Het CvB heeft waarde bepaald en koper gezocht. Verkoper/echtgenote zou nog jaar meewerken voor een goede bedrijfsoverdracht. Veel animo, goede verkoop afgesloten en volledig begeleid. Eerste koper ketste af op de chemie tussen verkoper er koper. Tweede koper klikte uitstekend. Verkoop snel en naar ieders tevredenheid kunnen afronden.

Schoonmaakbranche – verkoop

Scroll naar boven