Wat kan ik voor u betekenen?

  • Als organisatiepsycholoog heb ik professionele kennis van en 30 jaar ervaring met het meten en beïnvloeden van cultuur en gedrag.
  • Als psycholoog heb ik veel ervaring met het testen en meten (assessment) van kwaliteiten, competenties en cultuur. Ik ben geaccrediteerd voor het inzetten van verschillende meet- en reflectiesystemen en heb verschillende gebruikersaccounts die toegang geven tot betrouwbare en valide testmateriaal.
  • Als coach en adviseur kan ik meedenken met ondernemers en overnamekandidaten over loopbaan en leven. Helpen om vragen te beantwoorden als: Wie ben ik/Wat wil ik/Wat kan ik? Ben ik bij machte om deze onderneming succesvol leiden? Wat heb ik daarbij voor hulp nodig?
  • Als teamcoach kan ik, eventueel samen met CvB-partners, bijeenkomsten begeleiden in de sfeer van strategie- en teamontwikkeling.
  • Als facilitator kan ik behulpzaam zijn bij het begrijpen en beïnvloeden van complexe gezins- of systeemdynamiek.

Waarom CvB

Al vanaf de start van mijn carrière als organisatiepsycholoog hebben vraagstukken rond bedrijfsoverdracht mij beziggehouden. Het zijn de emoties die altijd een grote rol spelen die alles in een ander daglicht stellen. Betrokkenen dragen hun levenswerk over of gaan een uitdaging aan die tot een levenswerk uit kan groeien. Als er verschillende familieleden betrokken zijn is dat in nog sterkere mate het geval. Zowel de kracht als de kwetsbaarheid van een familiesysteem is groot. De collega’s van het Centrum voor Bedrijfsopvolging zijn daar dagelijks mee bezig en ik ben er trots op om daar waar nodig ondersteuning te kunnen bieden.

Wie is Monique Meeuwisse

Een doorgewinterde organisatiepsycholoog en (team)coach. Mijn carrière begonnen in de zorg als organisatieadviseur en voortgezet bij een groot adviesbureau voor assessment en organisatievraagstukken. Korte tijd gewerkt als coach en trainer bij een bureau voor opleiding van bestuurders en toezichthouders. In 2018 als zzp-er alle bovengenoemde werkzaamheden gecontinueerd. Naast familiebedrijven hebben ook de zorg en de advocatuur mijn warme belangstelling. Verder geef ik workshops over ‘dynamiek in de bestuurskamer’ bij Governance University en verzorg ik zelfevaluaties voor RvC’s en RvT’s. Ik ken weinig of geen dogma’s en ben dermate breed opgeleid dat ik niet vastzit aan één methode of techniek. Wel vat ik de koe graag zo snel mogelijk bij de hoorns, breng ik complexe zaken graag tot hun essentie terug, ben ik goed in staat onderbouwde feedback te geven en krijg ik door tactvolle communicatie betrokkenen vaak op één lijn.

Ondernemers doen graag zaken met ons omdat we...

Over kennis en kunde beschikken

Een totaal aanpak bieden

Ervaren en betrokken zijn

Transparant en open zijn

Een groot netwerk hebben

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Ook interessant

Handige downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Directeur-aandeelhouder in offshore wil de gehele onderneming kopen. De grootaandeelhouder is niet bereid zijn belang over te dragen. Onderhandelingen resulteren in een nieuwe joint-venture samen met de grootaandeelhouder. De klant krijgt de ruimte om een nieuwe onderneming op te starten. Het CvB begeleidt de klant in de opstart, opbouw en verwerven nieuwe financiering.

Offshore – opstartfase nieuwe onderneming

Scroll naar boven